Bespaar
650,–
per jaar

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie plaats je hoogwaardig isolatiemateriaal zoals pur, isolatieplaten of isolatiekussens onder de vloer. Vaak gebeurt dit vanuit de kruipruimte. Met vloerisolatie voorkom je een constante toestroom van kou en bespaar je op jouw energiekosten.

Muurisolatie

Met muurisolatie isoleer je de binnen- of buitenkant van je woning. Ook kan je spouwmuurisolatie toepassen. Bijna alle huizen van na 1945 hebben een spouw (ruimte tussen de buiten- en binnenmuur).

HR++ glas

HR++ glas is dubbel glas met gas ertussen. Dit isoleert ramen nóg beter dan wanneer er lucht tussenzit. Je kan ook kiezen voor triple glas. Dit bevat drie glaslagen en twee luchtlagen en laat alleen licht door.

Dakisolatie

Omdat warme lucht opstijgt, verliest je woning veel warmte via het dak. Dakisolatie houdt warmte beter binnen. Je kan zowel de binnen- en buitenkant van je schuine of platte dak en je zoldervloer isoleren.

Zonneboiler

Een zonneboilersysteem zorgt voor warm water en verwarming. Elke collector haalt uitzonderlijk veel rendement uit daglicht en beperkt jouw aardgasgebruik. Op zonnige dagen verwarmt het systeem het water volledig duurzaam met zonne-energie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen (PV-panelen) zetten zonne-energie om in stroom. Dit is een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor kostbare elektra.

HR-ketel

Een HR-ketel (hoog-rendement) levert een hoger rendement dan een conventionele CV-ketel, verbruikt minder gas en is milieuvriendelijker.

Warmtepomp

Een warmtepomp zorgt met warmte uit natuurlijke bron voor verwarming en warm water in jouw woning. Hiermee bespaar je fors op fossiele brandstof. De warmtepomp is volledig elektrisch.

Warmteafgiftesysteem

Het warmteafgiftesysteem, zoals radiatoren of vloerverwarming, bepaalt hoe warmte in jouw woning terechtkomt en wordt verspreid. Voor een efficiënte werking van een warmtepomp is het juiste warmteafgiftesysteem van belang.

Start de gratis huisscan


Al 146.715 mensen gingen je voor!

Onze partners

Waarom HomeQgo?

  1. 1Alle informatie die je nodig hebt
  2. 2Een persoonlijk advies op basis van jouw huis en situatie
  3. 3Direct offertes voor de beste maatregelen
  4. 4Scherpe tarieven en heldere voorwaarden bij onze partners
  5. 5Verzekerd van een goede oplevering

Hoe werkt de huisscan?

Met de energiescan krijg je direct inzicht in de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Hoeveel kun je zelf opwekken met zonnepanelen? Hoe kun je energie besparen met isolatie of een andere manier van verwarmen? Gemiddeld besparen gezinnen 650,- euro per jaar op hun energierekening. Binnen enkele stappen zie je jouw persoonlijke advies.

Doe nu de scan

Isolatie

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
HR++ glas
Lees meer over isolatie

Verwarming

HR-ketel
Warmtepomp
Warmteafgiftesysteem

Lees meer over verwarming

Zonne-energie

Zonnepanelen
Zonneboiler


Lees meer over zonne-energie