Zoekt u een nieuwe cv-ketel, warmtepomp of zonneboiler? Nefit staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Of u nu denkt aan kopen of huren, wij helpen u graag verder. Ook als het gaat om het onderhoud van uw huidige cv-ketel of een Nefit installateur in de buurt.
HR-ketel, Warmtepomp & Zonneboiler

Onze producten

 

Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, werken of verblijven. Omdat mensen zich het meest thuis voelen in een huis of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften, werken we elke dag aan oplossingen die daaraan bijdragen.
Buitengevelisolatie

Onze producten

 

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontiwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-effciente en duurzame leefomgeving.
Dakisolatie, Spouwmuurisolatie

Onze producten

 

Benieuwd hoe je een energiezuinig en gezond binnenklimaat kunt creëren? Jaga, specialist in binnenklimaatoplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie weet hier wel raad mee.
Met onze Low-H2O radiatoren als lage temperatuur verwarming (LTV), gecombineerd met ventilatie of koeling, zet je een eerste stap naar een energie-efficiënte woning.
Lage temperatuur verwarming

Onze producten