Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.
Spouwmuurisolatie / Dakisolatie

Producten

Spouwmuurisolatie

Insulsafe Plus bestaat uit glaswolvlokken die speciaal zijn ontwikkeld om bestaande, niet-geisoleerde spouwmuren snel en veilig na te isoleren. De glaswolvlokken worden eenvoudig via de metselvoegen van de buitenmuur de lege spouw in geblazen door gecertificeerde verwerkers. Insulsafe Plus is blijvend waterafstotend en zakt niet in.

+ Comfort verhogen / + Stookkosten verlagen


Dakisolatie met Amarillo

Het Amarillo isolatiesysteem heeft een fraaie, strakke neutrale afwerking die een zolder veel nieuwe mogelijkheden biedt. De 140 mm isolatie zorgt voor een goede isolatie tegen geluid van buiten en een uitstekende isolatiewaarde voor een forse energiebesparing en meer comfort. Door de droge montage en het gemakkelijke schuifsysteem, is de overlast minimaal tijdens het aanbrengen.

+ Hoger comfort / + Beter energielabel


Dakisolatie

De Comfortpanel is een stevige glaswol plaat met een goede isolatiewaarde. In combinatie met de Vario KM Duplex folie is het een geschikte oplossing voor na- isolatie van daken die reeds geïsoleerd zijn of een dampremmende laag hebben.

+ Comfort / + Zekerheid


Over Isover

Sinds de oprichting in 1937 levert Isover innovatieve en duurzame isolatie-oplossingen. Isolatieproducten van Isover brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

Isover en HomeQgo

Het isoleren van de woning is voor veel mensen een nieuwe materie die veel vragen oproept. Samen met HomeQgo en de gecertificeerde renovatieaannemers die door Isover zijn opgeleid, willen wij een essentieel aandeel leveren aan de verduurzaming van de bestaande woningen.