Benieuwd hoe je een energiezuinig en gezond binnenklimaat kunt creëren? Jaga, specialist in binnenklimaatoplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie weet hier wel raad mee.
Met onze Low-H2O radiatoren als lagetemperatuurverwarming (LTV), gecombineerd met ventilatie of koeling, zet je een eerste stap naar een energie-efficiënte woning.
Lagetemperatuurverwarming

Producten

Lagetemperatuurverwarming

Jaga radiatoren zijn klein en energiezuinig. Sterker nog: ze zijn de zuinigste van Nederland. Door hun kleinere waterinhoud dan traditionele radiatoren bereiken ze sneller hun volle vermogen, warmen sneller op en blijven dezelfde warmte afgeven. Zodra de temperatuur binnen optimaal is - doordat de zon bijvoorbeeld schijnt of omdat de oven aanstaat - stopt de radiator meteen. Dat is pas slim én comfortabel.

+ 90% minder water dan een plaatstalen radiator, dus energiezuiniger / + lichter en compacter / + reageert sneller op een vraag naar warmte

- Tempo

Het voorpaneel van Tempo is helemaal van deze tijd en universeel. Deze Low-H20 radiator is snel, licht, accuraat en perfect regelbaar en past zich dus prima aan in elke ruimte.

- Strada

Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada heeft een strak design. In dit toestel zit onze Low-H2O technologie, voor energiezuinige verwarming. Die wordt door de vormgeving nog extra versterkt.


Waar staat Jaga voor?

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en onze medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion en building bridges.

Jaga en HomeQgo

HomeQgo maakt verduurzamen inzichtelijk, bereikbaar en gemakkelijk. Via de huisscan zie je snel welke mogelijkheden lagetemperatuurverwarming voor jouw woning kan betekenen, eventueel aangevuld met ventilatie en/of koeling voor een optimaal binnenklimaat. Samen maken wij verduurzaming makkelijk!