Zoekt u een nieuwe cv-ketel, warmtepomp of zonneboiler? Nefit staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Of u nu denkt aan kopen of huren, wij helpen u graag verder. Ook als het gaat om het onderhoud van uw huidige cv-ketel of een Nefit installateur in de buurt.
HR-ketel, Warmtepomp & Zonneboiler

Producten

HR-Ketel

Zoekt u een cv-ketel met Hoog Rendement, een HR-ketel, dan is Nefit het meest vertrouwde merk. Logisch, want Nefit is de 'uitvinder' van de HR-ketel. Met de nieuwste generatie Nefit HR-ketels bent u helemaal klaar voor de toekomst.

+ Comfortabele warmte en warm water / + Energiebesparing tot 200 euro per jaar /
+ Slim verwarmen en makkelijk bedienen met handige app


Warmtepompen

Een van de duurzame oplossingen van Nefit is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Nefit heeft zowel ''all-electric'' oplossingen, waarvoor geen gasaansluitig nodig is, als ''hybride'' systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel om slim te verduurzamen.

+ Duurzaam verwarmen, warm water en koelen / + Bespaart tot 40% energie /
+ Bewezen, hoogwaardige technologie


Zonneboiler

Wilt u energie besparen of zelf energie produceren? Met gewoon daglicht kan veel meer dan u denkt. Met Nefit zonneboilers bespaart u tot wel 60% energie voor warm water.

+ Lange levensduur: hoogwaardige componenten / + Hoog rendement /
+ Kan worden gecombineerd met HR-ketel of warmtepomp


Over Nefit

Nefit is al jaren het meest vertrouwde verwarmingsmerk van Nederland en een merk van de wereldwijde Bosch groep. Nefit staat voor zorgeloos en energiebesparend comfort. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warm water. We onderscheiden ons door een hoge kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Nefit en HomeQgo

Als particulier is lang niet altijd duidelijk wat de mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden als het gaat om het verduurzamen van je woning. HomeQgo maakt inzichtelijk maakt welke duurzame oplossingen er zijn en welke u het meest opleveren, rekening houdend met uw voorkeuren en kenmerken van uw woning. U krijgt snel een eerlijk advies en kunt u als u uw keuze heeft gemaakt direct online onze oplossingen bestellen via HomeQgo. En vanzelfsprekend worden uw producten enkel geïnstalleerd door de erkende Nefit partner bij u in de buurt.